Skip to main content

Bicycle shelters

Ghent Vandemoortele

  • Client / Mahieu nv
  • Designer / BUUR
  • Location / BE - Gent
  • Period / 2019
This large-scale bicycle shelter is constructed of galvanised and powder-coated steel with coloured douglas-wood walls and a roof of insulated metal panels and a green roof. Under the canopy is our Front Park bicycle rack with optional attachment facilities and Twincharge charging points for electric bicycles. In addition, there is a short wall with sockets for the lowered Dolly bicycle bracket for cargo bikes and mopeds. We also provided the lockable storage facility with a rainwater drainage system via the columns with spouts and an access control system.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.