Skip to main content

Ontmoetingsruimtes

Gent Park De Porre

  • Klant / Stadsontwikkelingsbedrijf Gent (SOG)
  • Ontwerper / Architectenbureau Vandriessche BVBA
  • Locatie / BE - Gentbrugge
  • Periode / 2014

Uiterst stijlvol paviljoen

Een panoramisch paviljoen opgebouwd uit verzinkt en gepoedercoat staal, helder gelaagd glas als dak- en wandbekleding en een opgehangen toegangstrap. De aangebouwde luifel heeft een pergolafunctie en is afgewerkt met hardhouten balken. In het paviljoen is er een trekstangsysteem als windverband. Bovendien is het project voorzien van geïntegreerde verlichting. Het architectenbureau Vandriessche BVBA won in 2015 de Provinciale Architectuurprijs alsook de stad Gent en sogent in 2017 omwille van deze site.
Cookie
Verhofsté gebruikt cookies om uw ervaring met deze website te verbeteren.
U kunt uw cookie-instellingen op elk gewenst moment wijzigen door uw cookies voor dit domein te verwijderen.