Skip to main content

Special projects

Aalter Kunstencentrum

  • Klant / Aalter gemeentebestuur
  • Ontwerper / BASIL
  • Engineering / Mouton
  • Locatie / BE - Aalter
  • Periode / 2019

Voor dit grote project bouwden we een fietsenberging, een inkomluifel en een trap. De fietsenberging is opgebouwd uit verzinkt en gepoedercoat staal met wanden uit geverfde vlakke staalplaat en een dak uit geprofileerde staalplaat. Als afwerking is er messinggaas rond de wanden gespannen. 

De piramidevormige inkomluifel bestaat uit verzinkt en geverfd staal met een dakbedekking uit geprofileerde staalplaat. De kolommen zijn voorzien van holtes voor ledverlichting. 

De treden van de patiotrap zijn opgebouwd uit op maat geplooide geperforeerde staalplaten die vervolgens verzinkt en geverfd zijn. De trapbomen zijn gestraald, gemetalliseerd en geverfd en de leuningen zijn opgebouwd uit messing.

Cookie
Verhofsté gebruikt cookies om uw ervaring met deze website te verbeteren.
U kunt uw cookie-instellingen op elk gewenst moment wijzigen door uw cookies voor dit domein te verwijderen.