Skip to main content

Beleidsverklaring

Verhofsté nv heeft als doel om met haar state-of-the-art producten en constructies buitenruimtes te transformeren tot aangename en efficiënte leef- en werkomgevingen. Onze slogan "Shaping open spaces" weerspiegelt onze rol als inspirator, ontwikkelaar, probleemoplosser en producent. Voor onze missie "Reshaping open spaces for a world in soft motion" staat de zachte weggebruiker centraal.
 

Onze waarden zijn verweven in het woord "SHAPE":
 

  • Solution oriented - oplossingsgericht: Wij streven ernaar praktische oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. 

  • Harmonious team: We bevorderen een harmonieuze werkomgeving waarin teamwork centraal staat. 

  • Audacious - gedurfd: Bij Verhofsté nv gaan we uitdagingen niet uit de weg; we pakken ze aan! Dankzij onze kennis, moed en doorzettingsvermogen zijn we in staat om complexe projecten te realiseren. 

  • Pragmatic: We hanteren een praktische en resultaatgerichte aanpak in al onze activiteiten. 

  • Experts: Onze expertise en kennis stellen ons in staat om hoogwaardige producten en diensten te leveren. 

Veelzijdigheid, durf en innovatie zitten in ons DNA. We tonen veelzijdigheid niet alleen in onze diensten, maar ook in de ruime keuze aan (duurzame) materialen die we verwerken, zoals staal, Corten staal, inox, aluminium, glas, kunststof en verschillende (FSC-)houtsoorten. Wanneer we met onze klanten samenwerken nemen we graag de volledige verantwoordelijkheid voor iedere fase van het project, van de opmeting en engineering tot de productie, montage en afwerking. Met ons breed activiteitenveld en grote expertise heeft onze klant slechts één partner nodig, wat zorgt voor vereenvoudigde communicatie, een snellere en gemakkelijkere planning en een gegarandeerde hoge kwaliteit van de projecten. 
 

Bij Verhofsté nv gaan we geen uitdaging uit de weg. Dankzij onze kennis, moed en doorzettingsvermogen zijn we in staat om complexe projecten te realiseren. Innovatie betekent voor ons constant zoeken naar duurzame oplossingen zonder concessies te doen qua kwaliteit. We streven naar duurzaamheid in alle fasen, van de ontwerptekeningen en materiaalkeuze tot het productieproces en zelfs de levenscyclus van de constructies. Op deze manier dragen we bij aan een circulaire economie. Ons duurzaamheidsengagement wordt ondersteund door ons CO2-prestatieladder niveau 3 certificaat en de implementatie van ISO 14001:2015. We streven naar de hoogste kwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen, betrouwbare partners en leveranciers, en door voortdurend te streven naar optimalisatie van onze processen. Het CE-label volgens de EN 1090-1+A1 NL:2013 voor al onze constructies en de implementatie van ISO 9001:2015 zijn een extra garantie hiervoor. Tevens zorgen we er ook voor dat aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan. 
 

Om onze doelstellingen te bereiken verwachten we inzet en betrokkenheid van onze medewerkers, leveranciers en partners om milieubelasting zoveel mogelijk te verminderen, terwijl we de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.  
 

Als directie stellen we de nodige middelen ter beschikking en tonen we leiderschap en betrokkenheid om dit te ondersteunen.  
 

Verhofsté nv streeft ernaar om zijn managementsysteem en processen voortdurend te evalueren met het oog op continue verbetering. 
 

Deze beleidsverklaring is beschikbaar voor onze stakeholders, medewerkers, partners en leveranciers.