Skip to main content

Verhofsté

Mobile Lockers

Multifunctionele, mobiele lockers

Mobile Lockers

Mobile Locker is de koploper voor mobiele lockers. Dat komt door de multifunctionaliteit van hun product. Hun producten zijn uiterst populair in de evenementensector, maar ook bij steden en bedrijven.

Aangepast aan de niche

Het bedrijf biedt drie verschillende lockertypes aan met elk hun eigen niche. De evenementenlockers zijn ideaal voor festivals door hun gemakkelijke op- en afbouw. De seizoensgebonden lockers stralen voornamelijk op stranden, skipistes, pretparken, concertzalen en dergelijke. Tenslotte zijn de permanente lockers geschikt voor steden, gemeentes en bedrijven die compacte opslagruimtes willen voorzien voor de mensen.

Meer dan een locker

De producten van Mobile Lockers zijn moduleerbaar. De klant heeft de optie om de lockers te voorzien van wifi-hotspots, oplaadpunten voor gsm’s, verschillende betaalopties, zonnepanelen, EHBO-kits, een inbraakalarm en gps-tracking. Daarnaast kunnen ze ook de kleuren representeren van de locatie en dienen als herkenningspunt, maar ze kunnen ook dienen als reclame- of infoborden, of als pakjesautomaat.