Skip to main content

Playground shelters

Antwerp KOCAJ

  • Client / Koninklijk Orthopedagogisch Centrum Antwerpen (KOCA vzw)
  • Designer / Bureau voor Architectuur & Planning
  • Location / BE - Antwerp
  • Period / 2019
For an orthopaedic centre, we built a playground shelter, a fence and a staircase. The suspended canopy is made of galvanised and powder-coated steel with a roof made of clear multi-walled polycarbonate. The construction is supported by tie rods and is equipped with a rainwater drain.

We placed a double gate for easy access for larger vehicles. This gate is constructed from vertical bars of galvanised and powder-coated steel. It is also equipped with an electromagnetic lock.

The staircase is made of galvanised steel with a stringer made of laser-cut steel sheet. The railings of the staircase are galvanised vertical bars and have wooden handles. The stringer is placed last to hide the mounting plates which ensures an accurate finish.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.