Skip to main content

Ontmoetingsruimtes

Mons Paramedical

  • Klant / L'institut d'Enseignements Secondaire Paramédical Provincial
  • Locatie / BE - Mons
  • Periode / 2012
Twee luifels waarvan een functioneert als schaduwplek en een andere als fietsenberging. Beide zijn opgebouwd uit verzinkt staal als draagstructuur. De grote luifel heeft een dubbele omgekeerde lichtstraat in polycarbonaat waardoor die een opvallende uitstraling krijgt. De kleine luifel is eenvoudiger in ontwerp en heeft een normale lichtstraat die is opgebouwd uit dezelfde materialen als de voorgaande. Beide luifels zijn voorzien van een geïntegreerd regenwaterafvoersysteem.
Cookie
Verhofsté gebruikt cookies om uw ervaring met deze website te verbeteren.
U kunt uw cookie-instellingen op elk gewenst moment wijzigen door uw cookies voor dit domein te verwijderen.