Skip to main content

Veelzijdigheid, durf en innovatie: onze troeven, uw gemak

Wij willen met onze state-of-the-art producten en constructies buitenruimtes tot aangename en efficiënte leef- en werkomgevingen transformeren. Vandaar onze slogan “Shaping open spaces”. Tijdens dat proces nemen wij de rollen van inspirator, ontwikkelaar, probleemoplosser en producent op ons. De volgende woorden zitten in ons DNA: veelzijdigheid, durf en innovatie.

Veelzijdigheid
Wanneer wij met u samenwerken, dan nemen wij graag de volledige verantwoordelijkheid voor iedere fase van uw project op ons: de opmeting, de engineering, de productie, de montage en de afwerking. Bovendien beschikken wij over een breed activiteitenveld en grote expertise. Daardoor heeft u slechts nood aan één partner wat zorgt voor een vereenvoudigde communicatie, een snellere en gemakkelijkere planning én een hoge, gegarandeerde kwaliteit van uw projecten.
Onze veelzijdigheid blijkt niet enkel uit onze diensten maar ook uit de ruime keuze aan materialen die wij verwerken zoals staal, Cortenstaal, inox, aluminium, glas, kunststof en verschillende houtsoorten.

Durf
Bij Verhofsté nv deinzen wij niet terug voor uitdagingen; we bijten er ons in vast! Door onze kennis, lef en doorzettingsvermogen zijn wij bekwaam om complexe projecten te realiseren.

Innovatie
Dit streven wij na. Wij zijn voortdurend opzoek naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve en inventieve oplossingen.